Претходно
 • CORSA 3-ВРАТИ

  CORSA 3-ВРАТИ Сликата може да прикажува додатна опрема.
  Од
  9.526 €

  Динамичен стил со големо внимание на детали, постојат неколку нивоа на опременост и широк спектар на мотори на избор.

 • CORSA 5-ВРАТИ

  CORSA 5-ВРАТИ Сликата може да прикажува додатна опрема.
  Од
  10.015 €

  Влезете во новата Corsa 5-врати и ќе добиете многу повеќе забава од животот. Со восхитувачки стил и брилијантно внимание кон деталите, внатре и надвор.

 • CORSAVAN

  CORSAVAN Сликата може да прикажува додатна опрема.
  Од
  10.134 €

  Доволно мал автомобил за тесните улици низ градот, а простран за цел работен ден, економичен и изненадувачки комфорен.

Следно

  CORSA 3-ВРАТИ

  Сликата може да прикажува додатна опрема.
  Од
  9.526 €

  CORSA 5-ВРАТИ

  Сликата може да прикажува додатна опрема.
  Од
  10.015 €

  CORSAVAN

  Сликата може да прикажува додатна опрема.
  Од
  10.134 €